Servicii și prețuri

Produse folosite

VENUS medi – cosmetologie

Brandul DERMEDICS® este prezent în peste 50 de piețe mondiale, iar datorită eficacității sale unice, a devenit unul dintre brandurile cele mai dorite la nivel global.DERMEDICS® se află într-o continuuă dezvoltare, aducând pe piață produse de îngrijire naturale pe bază de ingrediente premium pentru a oferi tratamente de înfrumusețare ** rezultate reale demonstrate. • Totodată, produsele DERMEDICS® respectă toate standardele internaționale pentru sănătate și siguranță.

Ampulele mesoceuticale folosite pentru mesoterapie, ionoforeza sunt dovedite clinic, de inalte sterilitate medicala, doarece se pot folosi si de medici in mod injectabil.

Brandul TOSKANI –

TOSKANI Cosmetics│producator si furnizor│Una dintre cele mai apreciate si recunoscute firme pe plan international, care ofera o gama larga de substante pentru mezoterapie si uz cosmeceutic, pentru a trata orice problema estetica in cel mai sigur și mai eficient mod, de la diagnostic, pana la solutionare. TOSKANI Cosmetics este marca proprie a companiei farmaceutice Neftis Laboratorios din Barcelona, Spania, avand in portofoliu produse de mezoterapie si dermato-cosmetice destinate domeniului medical si estetic. Solutiile de mezoterapie TOSKANI™ COSMETICS sunt disponibile in trei categorii cu grad de complexitate și adresabilitate diferita – gamele TKN BASIC, TKN COCKTAIL si TKN AVANSAT. Gama TKN™ BASIC este prezentata sub forma de monodoza, sunt ingrediente active pure, formule de calitate farmaceutica meticulos selectate. Monodozele sunt produse sterile, in cadrul tratamentelor estetice prezentand toleranta crescuta, fara reactii alergice. Utilizarea poate fi de sine, in combinatie cu alte monodoze din gama TKN™ BASIC, sau cu alte produse din gama TKN™ COCKTAILS. TOSKANI│Ne adresam problemei estetice direct la sursa!

VENUS beauty-,

Brandul Bielenda – Firma de cosmetice Bielenda este fondata de catre  Barbara Bielenda. Cosmeticele Bielenda sunt caracterizate i de performanţel ridicate şi de siguranţă. Toate produsele sunt supuse unor teste dermatologice riguroase.Produsele au un efect foarte bland asupra pielii, astfel incat le pot utiliza si cei care sufera de alergii, si de diverse probleme ale pielii.

Derma cosmeticele Pell Amar reprezinta o conceptie originala romaneasca de valorificare a proprietatiilor  terapeutice ale namolului sacropelic.Aceste zacaminte naturale contin substante organice si anorganice,rezultate prin procese de fermentare anaeroba ce au loc continuu pe fundul lacurilor sarate din Campia Baraganului.

 • conţinut crescut de S, Mg, Na2CO3, substanţe proteice şi bituminoase, aminoacizi;
  peptide cu acţiune enzimatică;
 • substanţe anorganice: cloruri ( 37gCl%s.u.), sulfuri (257,3g H2S%s.u.), fosfaţi anorganici (0,76mgPO4/100g s.u.) Br (urme), I(urme);
 • Analiză prin spectrometrie de emisie cu excitare în plasmă (% de greutate);
  Na 32-37g%, Mg 0,222; K 0,0031; Ca 0,0411;
 • Substanţe organice: lipide sub0,1g%; compuşi organici cu azot(ATP, ADP, AMP): 0,8mg%; baze azotate libere sub 0,1mg%; vitamine B total sub 0,01mg%;
 • Prin hidroliza extractului s-au separat următorii aminoacizi: lizina, histidina, arginina, serina, acid aspartic, acid glutamic, alanina,prolina, tirozina, valina, izoelucina, leucina;
 • Microelemente: Si, Zn, Mn, Mo, Cu,Bo, Se, Fe.

Extractul natural de nămol sapropelic este un complex mineral-organic şi enzimatic, cu proprietăţi:

 • biotrofice,
 • regeneratoare,
 • antiinflamatoare,
 • analgetice,
 • sedative
 • vasodilatatoare, demonstrate atât experimental cât şi în cercetări clinice.

Prin aminoacizii pe care îi conţine, contribuie la reconstituirea învelişului acid al epidermului având rol hidratant şi protector.
Prin sărurile minerale, straturile epidermului devin permeabile la peptide şi aminoacizi cu rol cheie în metabolismul dermic: alanina, prolina şi glicina stimulează sinteza colagenului şi inhibă enzimele ce distrug colagenul şi elastina având efect de încetinire a proceselor de îmbătrânire a pielii

 –VENUS Therapy-, Namol sacropelic Pell Amar

Utilizare in cosmetica-beneficii:
– 
Atenuează şi previne apariţia ridurilor;
– Reglează funcţiile seboreice;
– Reduce predispoziţia la acnee;
– Curăţă tenul şi îi conferă luminozitate;
– Tratează imperfecţiunile pielii. În cosmetică, se folosesc măştile pe bază de nămol care conţin minerale ce îngrijesc pielea şi tratează imperfecţiunile.

Se recomandă în cura externă, pentru:

– Reumatismul cronic degenerativ (artroze ale coloanei vertebrale, şold, genunchi, mâini, picioare);
– Reumatism inflamator cronic stabilizat biologic (spondilită anchilozantă, poliartrită reumatoidă, artrită psoriazică);
– Reumatism abarticular(tendinite, tenosinovite, bursite);
– Afecţiuni posttraumatice ale aparatului locomotor;
– Afecţiuni neurologice cronice periferice (leziuni nervi periferici);
– Afecţiuni dermatologice (psoriazis, eczeme cronice); De asemenea, nămolul se poate utiliza în masaje corporale, în combinaţie cu uleiuri vegetale sau cu alge,     sau  ca atare pe zonele afectate. După utilizare, se îndepărtează cu apă.

CONTRAINDICAŢII:
Terapia cu nămol presupune o bună funcţionare a sistemului cardio-vascular şi renal. Dacă aceste condiţii nu sunt îndeplinite, se vor face aplicaţii parţiale pentru ca organismul să fie supus unui impact moderat. De asemenea, este interzisă celor care suferă de cardiopatie ischemică, neuropatie sau insuficienţă renală. Nu se recomandă nici persoanelor care suferă de TBC, epilepsie, hipertiroidism sau tumori maligne, persoanelor cu varice, flebită sau ulcer varicos, precum şi femeilor însărcinate şi celor aflate în primele zile de menstruaţie.